lørdag, januar 28, 2012

Nytt år, Nye muligheter, Nytt liv????

Er det mulig? Ja, i mitt naive meg tror jeg på det.I fjor sensommer/høst tok jeg valget om at jeg skulle fjerne livmoren, da mensturasjonen ble mer og mer plagsom i en rekordfart.
Øyne som ikke fungerer, og gjør meg trett og svimmel det meste av dagen.

Året startet med operasjon 9. januar i år. Siden livmoren lå så høyt oppe, måtte denne taes gjennom buken. Har hatt en cyste på høyre eggstokk og denne skulle også fjernes. Kan ikke si annet enn at jeg gruet meg. Tidliger har jeg fjernet en del av livmorhalsen, menisken og andre små kikkehulloperasjoner. Men aldri hatt utsidige kutt.
Ble operert rundt klokka 12.00, og var nede på avdelingen 22-22.30 samme kveld. Operasjonen tar omlag 2 timer. På grunn av noe lavt blodtrykk ble jeg liggende til opservasjon en stund.
Da jeg kom ned fikk jeg i meg både væske og mat nesten med det samme.
Morgenen etter rundt klokka 08.00 var jeg allerede på bena. Og alt har gått strykenes herfra. Håper å være i full sving igjen om 2-4 uker. :)))
I denne rekonvalesenttiden jeg har hatt, har jeg bare kost meg :))). Har heklet 6 halser, strikket en babayjakka og en babylue. Så om jeg ikke har kunne bevege meg fritt, har jeg ikke ligget på latsiden. :)).

Det vil si, blir vel bare halvveis. For 1. februar skal jeg begynne på nye øvelser for øynene, og skal ta disse fast i halvannen måned. Om ikke dette funker risikerer jeg å må ha linser og vil da miste dybdesynet fullstendig.
Jeg har selv tro på disse øvelsene jeg fikk av øyenlegen. De virket liksom riktige. Dette er øvelser som vil gjøre meg uvel og dårlig i lengre perioder av dagen. Men de er så konkrete og virker så ennormt riktige for meg.

Derfor tror jeg på Nytt år, Nye muligheter, Nytt liv.

2 kommentarer:

 1. Høres ut som en fantastisk start på 2012!
  Lykke til videre med bedringens vei!
  Blir spennende å høre hvordan det går med øynene etter hvert :)

  Her har jeg akkurat vært på MR undersøkelse pga migrenen min.
  Spent på hva svaret blir der :S

  Nyttåret gir oss alltid en piff i baken og mer energi :)
  helt tipp topp i en ellers kald årstid!
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 2. Huff! Alt hva man skal gjennomgå! Så flott å høre at tiden etter operasjonen har gått bra da;) -og du har jammen ikke ligget på latsiden med alle de strikkeprosjektene!
  Håper øvelsene for øynene hjelper, uten for mye ubehag..
  2012 blir et bra år:)))
  Stor klem

  SvarSlett