onsdag, november 30, 2011

Bok Julekort

Hei igjen
Nå håper jeg at jeg er mer på net med alt, og kan få lagt ut tingene jeg lager litt oftere :))), planene er der, så jeg krysser fingre og tær for at kjeppene i hjulene uteblir. :)))
I midten av mai var dette kortet ferdig :)))). Er skikkelig fornøyd med det. Mye arbeid gir resultater
Er mye arbeid på det men fytti katta og gøy det var :). På bokstaver og skilt/oppheng har jeg lagt til snøeffektmasse og deretter megafint glitter slik at snøeffekten blir ekstra fin, fagene på skiltet er dabbing. Den runde bakgrunnen som er i front, inni og bak er bordstanser som kan lage rett kant, ovaler og sirkler. Maskert sirkel og stemplet i midten med bg-stempel fra Stempelglede.

Helt nederst har jeg lagt til et enkelt men elegant kort.
Legger ved bilde av et enkelt men elegant kort. Ideen er fra Ett Trykks julenummer i fjor 2010. Syntes de var sååå flotte at jeg måtte lage ett par av dem. Det ble to julekort og to bursdagkort. Under her er julekortet.Klem fra Ugla :o)
3 kommentarer:

  1. Hei,hei! Boken din var helt nydelig, herlig pyntet og 3d snø gjør virkelig en skjønn effekt.

    Enkelt men NYDELIG kort:))
    Klem fra meg:))

    SvarSlett
  2. Kan tenke meg denne ikke var laget på 123 nei. Men så ble det jammen pent arbeid også. Takk for info om toppen, skal notere meg det, så kanskje jeg klarer å lage en til sommeren igjen. Synes både fasongen og det flotte blondemønsteret var nydelig sammen.

    SvarSlett