tirsdag, juli 06, 2010

Bryllup og Stjernebok


Se på dette flotte brudeparet
Liv og Torstein ble viet i Bjorbekk kirke den 03. juli 2010.
Og vi var så heldige å få overvære det hele.
Ønsker dere alt godt i fremtiden.
Liv er kusine til min kjære samboer Steinar.


Da innbydelsen til bryllupet kom, visste jeg med en gang hva slags kort jeg skulle lage, hva farver jeg skulle bruke, men ikke helt hvordan det endelige resultatet ville bli.
Første problemet var at jeg aldri hadde laget en stjernebok før. Men heldigvis løste dette seg ganske raskt, siden det skulle være scrappetreff hos Joruns Hobbyhjørne. Og den reddende engelen var Lene Seljåsen, som brukte hele den kvelden til å hjelpe oss alle litt så hjelpeløse med å få satt sammen vår første stjernebok, igjen Lene: Tuuuuuusen takk for hjelpen.
Jeg laget en prøve til meg selv før jeg satte i gang med bryllupskortet, bare for å være sikker på at dette var noe jeg klarte å håndtere :o).


Stempelet er fra Panduro, og stemplet med brun StazOn, malt med distress re-ink Tea dye og Fired brick/age mahogny på hjertene. Swirlen en tegnet opp med Stickles silver. Bokstavene er stanset ut i chipboardpapir og malt med sølv. Papiret vet jeg ikke hvor kommer fra, men som dere ser er det kraftig blomster-preget, noe som ikke kommer frem her at det er i perlemorskimmer.
Blonden er fra Storryteller, blomster og hjørner fra Kort & Godt. Resten av pynten er jeg litt usikker på, men alt er kjøpt hos Joruns Hobbyhjørne. :o)


Papiret jeg har brukt er Bazzil, men pyntesidene er laget i høyglanset/perlemor og sommerfuglpreget papir, som desverre ikke kommer frem på bildene
Inni stjerneboken har jeg brukt  stempler fra Kort & Godt sin nye bryllupsplate, hjertene er fra en tidligere bryllupsplate.
Som vi alle vet er skimmer vanskelig å få frem på bilder. Men all stempling har skimmer i seg...  :o)
Fremgangsmåten jeg har brukt:
Først brukte jeg stemplene på VersaMark Watermark før jeg brukte Distress puten Dye Tea før jeg stemplet, for deretter å stiple på Perfect pearl farve: perlemor. Lot dette tørke før jeg børstet bort det overskytende.
Hjørnestanseren er fra EK, jeg bare eeeelsker denne.
Lommen bakerst inneholder tre små tags med navnene på oss som ga bort dette kortet.

Her ser dere front og baksiden.
Ønsker alle en riktig god sommer
Klem fra Ugla :o)

4 kommentarer:

 1. Hællemin å flink du er! å ja, den hjørnepunchen var dødsstilig!!! Så kreativiteten har ikke blåst bort med vinden hos deg altså...

  SvarSlett
 2. Hjelpe meg for et fantastisk flott kort! Det var bare kjempe fint! -Ser ut som du har hatt litt av en jobb.. :)
  Lykkeønskninger til brudeparet:)
  -og en fin sommer ønskes fra meg:)

  SvarSlett
 3. hei tante :D sykt fint det bok kortet var :D Flink du er :D

  SvarSlett
 4. Hei, hei min venn!!!
  Nå er det jammen lenge siden jeg har sett deg, håper alt går bra med deg i sommervarmen!!

  Kortet ditt var UTROLIG LEKKERT!! WOW!!!
  For en jobb du har hatt, Lisbeth.
  Ha en flott dag, klem fra meg:))

  SvarSlett