torsdag, november 19, 2009

Hjerte Julekort

Hjerte Julekort
Inspirasjon fra StampARTic

Endelig har jeg fått laget noe, har vært heeeeelt tørke her i laaaaaang tid. Det eneste jeg har vært bra på den siste tiden er å ROTE. Så når jeg nå har fått til dette kortet er jeg ganske fornøyd med meg selv, for ikke å snakke om "imprignert".

Jeg vil takke Marianne på StampARTic som laget en kjempeflott tut på julekurv kort.
Siden arkene jeg har brukt er veldig tykke har jeg i klippelengde lagt til 0,7 cm i forhold til bredden. Dette for at det skal passe ut. Jo tykkere ark jo mer svinn blir pr fletting.


Her har jeg brukt Bazzil glatt og canvas, Majas jul og notepapiret er fra Panduro. Kantene er dubbet med Distress Vintage Photo og Valnut Stain. Swirl-stempel fra Ladybug og motivstempel fra  Papirloftet, annet dilldall er kjøpt hist og her, kjedet og perlene vet jeg med sikkerhet at jeg har kjøpt på  Jorunn Hobbyhjørne,
På motivet som forøvrig er stemplet på glatt Bazzil, har jeg bare malt over med svak Distress ink. Ellers har jeg brukt litt glitter hist og her.

DETALJ-visning:

Kanelstang pyntet med hjerte splittbinders og små blomsterHjertene er stanset ut sydd på hver sin rød perle fast til lenkene.


Brukt litt glitter hist og her på treet.


4 kommentarer:

 1. Hei så nydelig et hjerte julekort!
  Masse flotte detaljer og pynt !!!
  Kjenner også kanel lukten,hærlig!
  Varm klem fra Lisbeth

  SvarSlett
 2. Ååå, for et nydelig hjertekort!
  Så mye flott du har i bloggen din, den esken din var jo bare utrolig nydelig:)

  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 3. Hei Lisbeth,

  du lager veldig flotte kort!! Og jeg skal prøve en gang esken du har forklart. Takk for det. Og takk for hyggelig kommentar i bloggen min!!

  Hilsen

  SvarSlett
 4. Hejsan Lisbeth!
  Åhhh, så vackert hjärta :).
  Vad roligt att StampARTic gav dig inspiration till att skapa detta.

  Kram Ulrica

  SvarSlett