torsdag, november 19, 2009

Hjerte Julekort

Hjerte Julekort
Inspirasjon fra StampARTic

Endelig har jeg fått laget noe, har vært heeeeelt tørke her i laaaaaang tid. Det eneste jeg har vært bra på den siste tiden er å ROTE. Så når jeg nå har fått til dette kortet er jeg ganske fornøyd med meg selv, for ikke å snakke om "imprignert".

Jeg vil takke Marianne på StampARTic som laget en kjempeflott tut på julekurv kort.
Siden arkene jeg har brukt er veldig tykke har jeg i klippelengde lagt til 0,7 cm i forhold til bredden. Dette for at det skal passe ut. Jo tykkere ark jo mer svinn blir pr fletting.


Her har jeg brukt Bazzil glatt og canvas, Majas jul og notepapiret er fra Panduro. Kantene er dubbet med Distress Vintage Photo og Valnut Stain. Swirl-stempel fra Ladybug og motivstempel fra  Papirloftet, annet dilldall er kjøpt hist og her, kjedet og perlene vet jeg med sikkerhet at jeg har kjøpt på  Jorunn Hobbyhjørne,
På motivet som forøvrig er stemplet på glatt Bazzil, har jeg bare malt over med svak Distress ink. Ellers har jeg brukt litt glitter hist og her.

DETALJ-visning:

Kanelstang pyntet med hjerte splittbinders og små blomster



Hjertene er stanset ut sydd på hver sin rød perle fast til lenkene.


Brukt litt glitter hist og her på treet.


søndag, november 08, 2009

3 Julekort


3 JULEKORT


Fotostempel er blitt fargelagt noe med Distress Ink, de andre stemplene er blitt stemplet med VersaMark embose og Distress ink: Valnut Stain og emboset med klart pulver. Det kommer desverre ikke så godt frem på bildet men er faktisk fin effekt, blir lysere på den lysere delen


Samme fotostempel fargelagt, her er bare tagsene med embosing, stempelfarge Valnut Stain fra Distress ink.



Her har jeg brukt samme embosing teknikk som de to over på teksten, stempelet er malt med Distess ink.

Eske med Vindu Til Bokmerker

Eske med Vindu og Bokmerker

God morgen alle sammen!
Skal prøve å lage en best mulig forståelig tut på esken jeg brukte i min første utfordring. Bokmerkene måler: 5x15 cm

Når du tegner opp denne malen (håper du forstår tegningen) passer den akkurat på et A-4ark liggende
Eskens ferdige mål er L17 x B6 x H3 cm. Ser jeg har glemt å skrive på lokkets og bunnens bredde den er 6 cm

Vinduet er laget 3 cm fra hver ende på lengden og 1cm fra bredden.

  • til selve lokket trenger du gjennomsiktig ark, som headoverark/coverark. som måler 12x5 cm (lokkets vindu er 11x4 cm


  • Og ark av eget ønske som måler 17x6 cm og har samme hull som selve lokket.


  • Lim først fast vinduet deretter arket du har valgt, husk på å lime dette arket slik at mønsteret synes når du åpner arket.


Slik ser esken ut når du har klipt den ut.

BRETTING:

Bett opp lengdene og brett vingene inn som på vindu, ha på lim på endevingene og brett opp, inn og over sidevingene. Gjør det samme på den andre siden

Slik ser den ut, som dere ser har ikke jeg vindu i min mal, og det er et bevist valg fra meg. Når jeg nå tegner denne over på papiret jeg skal bruke kan jeg lage vinduet så stort/så lite som jeg vil

Nå er det bare å starte pyntingen :o)
LYKKE TIL

Gjerne kom med spørsmål ang. tut'en, om det er noe du lurer på ;-)

lørdag, november 07, 2009

1. utfording ever

ESKE med noget attåt

Dette er mitt bidrag til StampARTic scetch. Første julegave ferdig, julegave til sånne du egentlig ikke skal kjøpe/gi julegave til ;-), men bare må ha en liten ting til hehehehe....



Esken har jeg laget selv, tilpasset innholdet. Lager tutorials senere på den og det som er inni, ok??? :o)



ESKE detalj:


over ser dere nytt stempel fra Papirloftet


Har forlenget den slik at det er bånd rundt alle merkene


Eske inneholder 6 bokmerker:
Bokmerkene er laget med forskjellige teknikker funnet hos Tim Holtz

Utaket må være den turkise over, mens malingen enda var meget bløt drysset jeg på Te i løsvekt og lot tørke, Dette gjør til at det gulner hist og her. Bilder er fra Panduro, stempler fra Prima. Maling er distress, dabber, og stason


ohhhh ser jeg har lagt feil bokmerke på men ekke så "fali" den som skulle vært med ligger nedenfor med detaljer,

Noen detaljer:

Her har jeg lagt en headover-bit over kortet, som dere ser ligger noe av pynten oppå den og ikke på selve bokmerket. Strassen blir til sommerfuglkropp.

Akrylbrikke fra Tim Holtz som er limt på et trykk, denne tilhører det mørkeste brune bokmerket.

50 år

To kort til en og samme person

Har holdt på med og holder på med flere prosjekter den siste tiden. Jeg har ikke ville lagt dem ut før det har vært helt "safe" :o). Her kommer iallefall to, de er til Kari som fyller 50 år i helgen og kortene har reist langt nå, de befinner seg nemlig i Trondheim, litt artig :o) Det første kortet er en spleis mellom svigerinne og oss, det sleit jeg med, hadde bestemt meg for den fargen, men fant jeg annet papir i det, NEI... grrrrrr.
Det andre er fra en svoger av meg og kjæreste til vedkommende. Og jeg må huske på å si at han må si: at det ikke er meg som har tatt ut motivet, men at det var ham hehehehe...

KORT nr 1

Stempler diverse, motiv er fra Emerson humor. Farget bg er med alkoblekk, det samme er bitene som ligger oppå, dette er CD-biter som etter fargelegging er blitt brukt to lag med vanlig blank embosingpulver. Cutlebug embosing, veskene er quikcuts dice, kortoggodt og mm.




Inni har jeg laget en lomme til gavekortet som vedkommede får av oss, og de i fra distriktet her vet; at der har de mye fint å ha på seg :o)

KORT nr 2



På dette kortet har jeg brukt
"Fitness Queen" fra Art Impression, diverse border "build a frame" fra Prima, gratulerer fra papirdesign, i skrivende stund husker jeg ikke hvem sitt design Det er din dag i dag.
Sees ikke så godt, men det er makramè som hjertet henger i

Teksten inne er i fra Snuppelines og disse bruker jeg i tide og utide :o)
Samme her build a frame fra Prima. Åsså det derre din dag som jeg heller ikke nå kommer på hvem som har laget.... grrrrr. (Retter det opp senere, en gang når hjernen finner ut den vil virke igjen)

Samme som tidligere, Duttene som er i midten har jeg laget med en Q-tip duppet i en stempelpute ;-)

Ha en kreativ dag videre alle sammen

søndag, november 01, 2009

Selvlaget blogg bakgrunn

Ble litt fornøyd med denne her. Har klusset og dullet med den i flere dager. Må være 6-7 år siden jeg sist laget noe i nærheten av web-design. :o)
Og da må det litt (mye) prøving og feiling før en får det til.
Alt er laget fra bunnen av. Noe er tatt fra kort jeg har laget annet er fra bilder jeg har "tub'et". Jeg bruker PSP 7 og 8

GOD NATT !!!


Kortfilm :o)

Dette er en liten videosnutt av noen få gamle kort jeg har laget. Vidoen måtte komprimeres og jeg ser at det har gått ut over bilderekkefølgen slik at 3-4 bilder gjentar seg før den egentlige rekkefølgen starter. Men men.... melodien er jo fin hehehehe. Videoen er laget i Windows Video Maker.