lørdag, oktober 06, 2012

Følgere synes ikke :((

Hei igjen

Nå er det lenge siden jeg har postet noe her. Årsaken er at jeg virkelig er DRITT lei av at ikke bloggens menyer funker som de skal.
For meg er det viktig og rettferdig at dere som følger meg er synlige for andre som stikker innom her. Jeg får opp feilmelding uansett hvilket oppsett jeg prøver meg må. Har slettet og lagt til gadgen Følgere flere ganger, men til ingen nytte. Den eneste gangen dere er synlige er når jeg har det i forhåndsvisning. Jeg har kontaktet operatør men til nå har jeg ikke hørt en skiiiiiit.. sorry men e bare litt drittlei jeg :o)

Og nå ser jeg at i hvert innlegg så legger det seg inn reklamelink fra ord i min tekst, hva pokker er det???? Skal det reklame her så skal jeg pokkermeg ha betalt for det. Vi blir så pumpet inn med reklameinntrykk dagen lang, så jeg vil IKKE ha det her på min side, i min lille verden!!!! :o)

Dette er synd siden Uglas Rede ville ha fyllt ut sitt navn med rette. Nå holder jeg på med tuuuuusen ting, hekling strikking, maling og sying utenom "papirarbeid" ;-) Hjernen funker mer og mer, og det meste designer jeg fra bunnen av selv.

Tusen takk for både besøk og kommentarer dere legger igjen hos meg, setter utrolig pris på dem!

Klem fra Ugla :o)


3 kommentarer:

 1. Fant ut av det med Reklamen, det er når jeg bruker Chrome leseren...
  ugla :o)

  SvarSlett
 2. Så koselig med et lite pust i fra deg :D
  Kjempe dumt at ikke bloggen funker som den skal.. det er og blir frustrerende!
  Håper du har det bra! Ser at du styrer med mange prosjekter.. Det er bra!
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 3. Jeg bruker Chrome, og ser ingen reklame. Synd at ting ikke fungerer. Kanskje vi kunne ta en scrappekveld, så kan jeg se på det. Har lagt opp en del blogger, så om jeg er heldig så kanskje jeg ser feilen.

  SvarSlett