tirsdag, januar 12, 2010

To stykk Påskekort til

Hei igjen alle sammen

Forrige tirsdag var jeg på treff hos Joruns Hobbyhjørne. Denne gangen hadde jeg gjort meg klar slik at jeg skulle få laget noe Jeg hadde stemplet opp for å male og kuttet kortene til, 4 stykker. Og det var disse påskekortene jeg har laget ferdig nå. For med så mange koselige jenter med så mange ideer på plass, er det utrolig vanskelig å finne roen til å jobbe. Er så mye og lære og så mye å lære bort.
Hadde derfor som mål å få ferdige disse fire påskekortene jeg hadde bestemt meg for jeg skulle lage.
Det første som ble lagt ut for ett par dager siden er ett av dem og det laget jeg to helt maken av.
Og nå kommer de to neste. Har hatt problemer siden dette er farver jeg ikke er helt komfirtable med å jobbe i. Særlig gjelder det basiskortet. Så jeg er imponert av meg selv at det i det hele tatt har blitt noe ut av det :o), hvor fine de blir er jo en helt annen sak. Men her er frontene på dem. (har brukt samme innside med hjørnekutteren som på det forrige men brukt pynt som gjenspeiler frontene)
Klem til alle, om du er kortmaker eller rotemaker :o)
UGLA


På dette første har jeg brukt stempelet (hønemor) kan jeg ikke ta fra hvor kommer fra, så om noen kjenner igjen dette, ville det vært fint å få svar. Jeg har flere i fra samme firma, men jeg har ryddet meg helt bort og glemt å påføre hvem det er sitt.
God Påske er printet. Fargelagt og dubbet med Distress. Diverse cut outs bildebakrunnen er blitt emboset og fargelagt med Distressen. Hønemor gjentar seg inne i kortet.

Samme stempel og skrift her som over, farvelagt med Distress. Swirlsene er rubb-on's kjøpt på Nille Swirlene gjentar seg inne i kortet.

4 kommentarer:

 1. Hei, hei..likte kortet ditt kjempe godt!!
  Kan dessverre ikke hjelpe deg med stemplet. Har aldri sett det en gang. Men stilig var det:)

  Håper vi treffes 9 feb. hos Jorun?
  Klem:))

  SvarSlett
 2. Hei Lisbeth,

  veldig fine påskekort du har laget. Det var kjempekoselig hos Jorun ikke sant?! Og da har vi lært mye igjen. Derfor jeg liker det å komme dit!!

  Tusen takk også for hyggelig kommentar i bloggen min. Takk takk og vi sees sikkert igjen hos Jorun!!

  Klemmer... :-))

  SvarSlett
 3. To nydelige påskekort,flink er du!!!
  Embossing er avgjort ditt felt, flott ble det!
  Go'klem fra Lisbeth

  SvarSlett
 4. Hei,

  her er jeg igjen, fordi jeg har noen for deg i bloggen min. Kom og se!!

  SvarSlett