lørdag, juni 19, 2010

Konfirmasjonkort

Var i konfirmasjon 15 mai til min nevø's yngste datter Silje Marita, som er Metalica fan. Jeg bestemte meg for at jeg ville lage kortet som en bok, og binde den inn med bind-it all maskinen som jeg ikke har, :o).... men har fått låne av Jorun, på Joruns Hobbyhjørne 
Teksten i front er skrevet med Metalica-fonten og printet ut på aquarelle-papir, som siden er malt med distress re-inker. Har forklart årsaken til hvorfor teksten er slik den er til alle som har sett det, ( enten er vi i feil musikkgruppe eller alder.... hehehehe). Det første Silje Marita sier når hun får dette er: oi.. Metallica.. :o).
Har brukt en del nagler og kjeder i ymse slag og størrelser. Pynten med strassperler er egentlig et pyntebånd  som er klippet opp. Rosene er fra Storryteller hvor jeg har tatt bort både stilk og blader. Papiret er jeg ikke sikker på hvor kommer fra, det er i fløyel. Tallene på hver flik er stanset ut i tykk papp og malt med sølvfarve.
Teksten på 1 og 3 tredje side er printet og skrevet på kalkerpapir. De to stripene på lommen er brodert med attersting og tynn sølvtråd. Ellers litt blonder og annen pynt.

Front

Delvis åpen:

Detalj:

Side 1:


Side 2:

Side 3:


Ønsker alle en fortsatt riktig god helg.
Nå må jeg løpe, det tordner og braker rundt oss :o)







mandag, juni 14, 2010

Et lite pip fra meg

Tenkte jeg skulle vise at jeg er i live hehehe...
For det om det ikke har kommet produkter ut på bloggen min, har jeg ikke lagt på latsida hva angår papirhobby. Men har fått dataen heeeeeelt opp i halsen, da jeg mistet all digital design gjennom 10 år, deriblant tilbehør til redigeringsprogrammet jeg bruker. Selve programmet virker enda men guuuuudene skal vite at det er med nød å neppe jeg klarer å jobbe i det. :( Og jeg har holdt meg heeeeelt borte fra bloggverdenen for å finne tilbake til meg selv og mine egne kreative sider :o). Inspirasjonen fra dere alle tok en stund pustet fra meg, og ble rett og slett handlingslammet. Men dog, takk for at dere finnes, dere er såååå skjønne alle sammen. :o)
Men siden sist har jeg laget to stjernebøker, to konfirmasjonskort, ett par esker, noen notisbøker, og grist en masse og laget bakgrunner. :o) Bilder og slikt vil komme senere, akkurat nå er bare data og bilderedigering noe *shiiiiiiiiit*
Ellers har jeg holdt litt på i hagen, og det har vært en fryyyyyyyyd. Da jeg de siste to sommrene ikke har vært i stand til noe slikt. Staudebeddene er/var helt igjengrodde av ugress og overivrige stauder.
Jeg har gått barbeint for første gang ute i det fri siden 2004, liiiiiite jeg følte meg som en femåring i fryd og pur glede :o). Til og med fått skrubbsår og rifter, blåmerker og fliser, i fulle drag, og dere skal vite at jeg var såååååå stolt over dem.
Nå nyyyyyter jeg livet og dets små og store gleder i fulle drag.
Har også vært på treff hos Joruns hobbyhjørne, der lærte jeg å sy stjernebok, lærte og lærte fru Blom, jeg hadde så smerter at jeg bare fikk med meg halvparten. Men sømmen ble ferdig den kvelden. Da jeg var ferdig med den første, var jeg overivrig på å starte på den neste. Og det var da jeg forstod at jeg ikke hadde fått med meg halvparten av hvordan man syr den sammen. Jeg prøvde igjen og igjen, men alt stoppet opp. Så kom jeg på at jeg kunne søke på nettet, og jo da der lå det oppskrift. Og jeg satte meg til med dataen og stjerneboka mi. Og vips så var den ferdig sydd. Denne er jeg ikke ferdig med å dekorere, har to sider igjen.
Nå håper jeg at jeg snart får tatt motet til meg å få lagt ut det jeg har laget. Men ikke i dag. Skal nå rømme ned i kjelleren og lytte til lydbok og lage flere kort.

Stoooor klem til dere alle som stikker innom her.