søndag, desember 04, 2011

Iført vinterdrakt

Siden jeg er vant med å jobbe i PSP sliiiiiiter jeg nå som jeg har begynt å jobbe i Ai og PS. I denne sammenheng har jeg vandret rundt på nettet i søken etter tutorials i disse programmene. På min laaaaaange vei havnet jeg her: http://blo64rt.blogspot.com/ hos Cut'n Cool Stuff.
Som dere ser så har jeg ikke fått alt til å stemme enda, håper at jeg får rettet opp i det. Håper jeg får bort den lyse kanten rundt bildene, kan være selve malen som gjør det. For der er ikke en plass igjen i redigeringen hvor der er brukt lys farge.
Kanskje jeg skulle prøve å skifte mal??? hehehehehe.... hmmm kanskje etterpå :)
Under ligger et bilde jeg har sittet å lekt meg med.
Har brukt både PS og Ai, diverse brushes og swirls + ugla da :)))
Klem fra Ugla :o)

fredag, desember 02, 2011

Julekalendere av fyrstikkesker

Heia igjen

Har laget julekalendre av fyrstikkesker som jeg koste meg med. Mye arbeid men døtte meg å gøy det er når en får det til og får det til å passse og matche :)

Den første er "Frosty" nok, ikke noe mangel på snø her. På denne har jeg igjen brukt snøeffekt og glitter. Dubbet på farger på snømannen før den fikk en omgang med snøstorm. Bakgrunnenen er stemplet. Snøstjernene har fått en rhinstone hver enten blank eller helt svak blå :))) Og dere som er kjent så er det Tim Holtz produkter jeg har brukt, pluss div. snøstjernestansere.

Toppen: Teksten er oppskrift på en deilig vinterdag :))))






På den lile tagen nederst står det: "Kalde neser, varme hjerter"


Neste som er litt mer voksen kalender. Her er alle de røde rosen håndlaget, og her shimrer det meste. Brukt Perfect Pearl gold og blandet på mistflaske med vann. Og vips, så hadde jeg
shimrende gulv :)))). Alle ledige plasser har et julesangvers. De gullswirlene har jeg laget selv med syltynn gulltråd eller diverse stansere. Samme her, håndtakene laget av meg.

Toppen:





Ha en flott dag og adventstid alle sammen
Klem fra Ugla :o)